آموزش دستور پخت خورشت بامیه

آموزش آنلاین دستور پخت خورشت بامیه

خورشت بامیه، یکی از غذاهای دوست داشتنی و خوشمزه ایرانی

دراین مطلب دستور پخت خورشت بامیه را به شما عزیزان آموزش می دهیم:  
آموزش طرز تهیه خورشت بامیه

آموزش طرز تهیه خورشت بامیه


  • برای آموزش خورشت ناردون، اینجا کلیک کنید.

ماحصل تجربه آشپز های حرفه ای 1Touchfood
خورشت بامیه، یکی از انواع خورش های خوشمزه و معروف ایرانی است. اصالت این خورش متعلق به جنوب کشور است ولی به خاطر طعم فوق العاده اش تقریبا در تمام کشور طبخ می شود.
مواد لازم جهت پخت خورشت بامیه:

  • بامیه :200گرم
  • گوشت :400گرم
  • پیاز سرخ شده :2 قاشق غذا خوری
  • لیمو عمانی : 2عدد
  • گوجه فرنگی : 3عدد
  • رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری
  • دارچین نکوبیده :1 قطعه
  • نمک و زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را تکه کنید و با یک عدد پیار رنده شده و چوب دارچین و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد.
وقتی گوشت نیم پز شد به آن رب گوجه فرنگی ، بامیه و ادویه جات را اضافه کنید تا بپزند. بعد از کمی پختن این مواد ، لیمو عمانی را با پوست قطعه قطعه کنید و به خورش اضافه کنید تا بپزد.

گوجه فرنگی را پوست بگیرید و تخم های داخلش را بیرون بیاورید و به تکه های کوچک تقسیم کنید.سپس در 5 دقیقه آخر پخت خورشت به همراه پیاز داغ به آن اضافه کنید و سعی کنید

تا خورش زیاد پخته نشود و بامیه ها له نشوند.

در آخر چوب دارچین را از خورش بیرون آورده و خورش را در کنار برنج سفید یا نان مصرف کنید.

منبع : https://1touchfood.com/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%BE%D8%AE%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%B4%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%87/